Seminar: Mat uten hemmeligheter

03.07.2012
Velkommen til årets økologifagdag 18.oktober!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets økologifagdag er fylt til randen med både informasjon og inspirasjon.


Inspirasjon fra København

I København kommune jobber de for 90 % økologiske matservering. Hvordan får de det til? Claus Angelo, Kulinarisk rådgiver, hos København Madhus kommer til fagdagen for å gi innblikk i hvordan de jobber for å nå målsetning om 90 % økologisk matservering i København kommune innen 2015. Det blir et nyttig og inspirerende innlegg for alle som jobber med matservering. De har både satt svært ambisiøse mål og oppnådd svært gode resultater. I fjor var andelen økologisk hele 68 prosent. København kommune har vist at det er mulig å øke andelen økologisk i offentlige kantiner hurtig for å nå ambisiøse mål. Det bør være en inspirasjonskilde for alle som synes 15 prosent målet til tider virker uoppnåelig.

 

Markedsføring i teori og praksis

Utviklingen av det nye fellesmarkedsføringsbudskapet for økologisk mat i Norge går nå inn i sluttfasen. Under økologifagdagen i høst vil derfor det nye budskapet få en sentral plass. Matmerk vil presentere planer for generell markedsføring, en av de store kjedene forteller hvordan de skal jobbe med økologi fremover og det er lagt opp til en god debatt om hvordan vi best kan bruke det nye budskapet til å øke salget av økologisk mat. Vi vil også høre hvordan en butikk i Oslo har fått til en imponerende økosatsning over tid.

 

Foruten dette og mye mer, blir det også tid til gode samtaler med de andre deltagerne over en deilig økologisk lunsj.

 

Les mer og se program.

 

Påmelding 

 

 

Økologifagdagen er et samarbeid mellom Debio, Oikos, Bondens marked og Matmerk. Helgen før økologifagdagen arrangeres Bondens Marked med ekstra mange økologiske produsenter ved Valkyrie plass.

 

Vel møtt den 18.oktober hos Nofima mat på Ås!

Annonsører

Samarbeidspartnere