Siste nytt om kampanjen AKTIV ØKO

06.05.2010
Kampanjen AKTIV ØKO begynte mandag denne uken og har allerede engasjert mange aktive økoforbrukere. En viktig del av kampanjen er å kåre kommunens beste økobutikk i flere kommuner. Målet for kampanjeperioden er at 20 kommuner skal få kåret sin beste butikk og det ser ut til at målet vil bli nådd.

Stor interesse for å få kåret beste økobutikk

Det har vært stor interesse for å få kåret den beste økobutikken i ulike kommuner. - Hittil har vi blitt kontaktet av personer i 24 kommuner som ønsker å få sin kommunes beste økobutikk testet, sier Kristina Alnes, kampanjeansvarlig. Det er mange fra økoløftprosjektene som ønsker å engasjere seg, samtidig som kåringen har engasjert Oiko's lokallag, andre organisasjoner og lokallag til Miljøpartiet de Grønne.

 

For at alle kommunene skal få sin beste butikk kåret trenger vi frivillige i disse kommunene: Oslo, Tvedestrand, Nesodden, Porsanger, Kvinesdal, Svelvik, Nedre Eiker, Drammen, Lier, Røyken, Hurum, Aurskog- Høland.

 

Om du har litt tid til overs og kan teste en butikk eller to i disse kommunene, ta kontakt med Kristina Alnes på kristina@oikos.no

 

Se den oppdaterte listen over kommuner hvor den beste økobutikken blir kåret.

 

 

Ukens konkurranse

Det strømmer på med svar på ukens konkurranse, men hittil har ingen svart riktig! Spørsmålet denne uken er

Hvilket økologisk produkt selger NorgesGruppen (Meny-Ultra, Kiwi, SPAR, Joker) mest av?

 

Delta i konkurransen ved å sende dit svar og din postadresse til kristina@oikos.no  Vi trekker en vinner blant de med riktig svar som får tilsendt et miljøvennlig handlenett.

 

 

Kampanjen omtalt i media

Hittil har både Etiskforbruk.no og Grønnhverdag gått ut og oppfordret folk til å bidra til kampanjen. Kampanjen er også omtalt på http://www.okologisk.no/

 

 

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere