Sommerens Ren Mat på vei

16.06.2016
Sommer og sol, jordbær og fløte… men hvorfor har de vidunderlige norske jordbærene fått en bismak for noen av oss? Én ting er vi sikrer på nå; vi velger de økologiske om vi kan.

Sommerens utgave av Ren Mat skal være på plass i postkassene deres før helgen. Som alltid, litt avhengig av hvor effektiv posten er.
Les redaktørens egne erfaringer og hvordan hun stadig lurer på om hun gjorde noe graverende feil da hun forspiste seg på jordbær på 70-tallet – høygravid.

Ellers kan dere la dere inspirere til flere grønne retter i denne utgavens ukesmeny, lese portrettet med Morten Bragdø, gartneren i Kristiansand, som mener det er proteiner jorda trenger mer enn noe annet, få innsikt i permakulturens logiske oppbygging eller bli klokere på hvorfor vinbøndene bruker svovel, selveste djevelens element. Vi har vært på kongelig grunn i Rissa og vært med barna på matkurs på Geitmyra i Oslo. Ellers er det et stort fokus på alt vi kan høste i naturen – helt gratis – fra strandurter til blomster og grønne blader.

Nå tar redaksjonen ferie, men er tilbake med nytt nummer i midten av september.
En riktig god sommer til alle trofaste lesere, og ikke glem alle de gode oppskriftene til herlig sommermat
som dere finner på renmat.no

Foto jordbær: Hanne Stensvold  Forside Ren Mat: Nadin Martinuzzi

Annonsører

Samarbeidspartnere