Sommerlig Ren Mat

23.06.2017
Inspirasjonsmagasinet Ren Mat, en lys og sommerlig utgave, er nå på vei til din postkasse. Bare gled deg!

Rabarbra er sommersesongens tidligste råvare. Den er gammel og litt sær, men den er i ferd med å bli skikkelig populær igjen. Rabarbra er en grønnsak, ja, en grønnsak du gjerne vil bli mer kjent med, og i denne utgaven får du mye informasjon om ting du kanskje ikke visste om rabarbra og noen herlige oppskrifter der du kan bruke denne råvaren.
Dessuten har denne utgaven fokus på norske oster, de også i vinden som aldri før. Ukemenyen er som vanlig smakfull og laget med gode, norske råvarer, og du kan lese om besøk hos inspirerende bønder.

renmat.no er nettopp relansert med nytt design og er nå tilgjengelig på alle slags flater. Her finner du enda mer lesestoff; reportasjer, intervjuer og massevis av gode oppskrifter.

Medlemmer i Oikos – Økologisk Norge får et nytt nummer av Ren Mat rett i postkassa fire ganger i året.
Ta med deg bladet dit du skal i sommer, del det med en venn, kanskje kan du verv et nytt medlem til Oikos.
Jo flere vi er, desto bedre blir vi hørt!

Nyt sommeren med alle årstidens ferske, rene råvarer og med litt hjelp fra Ren Mat, både på papir og på nett.

Tekst: Marit G. Wright
Foto: Forside Ren Mat/Nadin Martinuzzi

Annonsører

Samarbeidspartnere