Spar er Svelviks beste økobutikk!

09.08.2010
Spar Svelvik ble lørdag 7. august kåret til den beste økobutikken i Svelvik kommune av Oikos – Økologisk Norge. Kåringen er en del av AKTIV ØKO forbrukerkampanjen og ble i Svelvik arrangert sammen med Økoløft- prosjektet i Svelvik kommune og Svelvik produkter. Vinnerbutikken ble annonsert på Svelvikdagene.

To stolte damer. Foto: Marianne Alnes

 

Kåringen fant sted på scenen under Svelvikdagene, lørdag ettermiddag. Det hadde samlet seg godt med publikum foran scenen og rundt scenen var det salgsboder som trakk flere forbrukere. - Vi er veldig fornøyd med at så mange forbrukere i Svelvik allerede har fått vite at Spar Svelvik er den beste økobutikken i Svelvik, sier markedssjef i Oikos - Økologisk Norge, Kristina Alnes. Hensikten med kåringen er å vise bevisste forbrukere hvilken butikk i sitt nærområde som har det beste utvalget, slik at de kan legge neste handletur til denne butikken.

 

Vinnerbutikken ble annonsert under Svelvikdagene. Foto: Marianne Alnes.

 

Vivi Kristiansen, assisterende butikksjef og Torgunn Maudal, fruktansvarlig var tilstede på lørdag og tok i mot prisen.  - Å få denne prisen var en positiv overraskelse, sier de. De kan også fortelle at Spar prøver å ta inn varer som kundene etterspør, så det er bare å snakke med betjeningen om dere savner noen økovarer.

 

Kåringen i Svelvik var en av 21 kåringer som Oikos - Økologisk Norge skal gjennomføre. Les om tidligere kåringer her:

  

 

Annonsører

Samarbeidspartnere