Spennende og billig ØKO-brus på Rema

14.03.2009
ØKO heter brusen som ennå ikke er lansert offisielt. Oikos fikk tipset av en tenåring, som kjøpte brusen og testet den. Flaskene har et spennende design. Hun syns det var god smak og hun likte sitronbrusen best.

ØKO fra Grans Bryggeri

Det er Grans Bryggeri som produserer ØKO-brusen for Rema 1000.  På hjemmesidene til Grans eller Rema fant vi ikke noe informasjon.  Vi har oppdaget den med tre smaker:  Sitron, Appelsin og Cola. Om dette er en testing av markedet eller om Rema 1000 nå+ satser på et nytt ungdomsprodukt, vites ikke. Prisen var 12 kr for plastflasken på 0,33 l med metallkork på toppen.

 

Jazzbrus i Molde

Tidligere har vi smakt økologisk brus fra Oskar Syltes mineralvannfabrikk i Molde.  Det har blitt produsert og solgt under flere Jazzfestivaler i Molde.  Om Rema 1000 nå satser på økobrus kan det fort bli et stort produkt.  Oikos gratulerer Rema 1000 med hemmelig lansering av et spennende produkt, sier Reidar Andestad, daglig leder i økoorganisasjonen.

 

Noen mener man kan lage bowlingbane med de nye ØKO-brusene

Etiketten forteller 

I følge etiketten er det økologisk rørsukker, økologisk glukose (druesukker) og naturlig aroma.  I følge samme etikett er det kun 12 g karbohydrater.  Inge e-stoffer. 

 

Diskutere ØKO-brus? 

Brusen diskuteres på denne bloggen:

http://mettakii.blogspot.com/2009/03/kologisk-brus.html

 

Annonsører

Samarbeidspartnere