Stor suksess med mat-tull!

07.06.2011
Ikledd nøkkelhullsburka leverte Shabana Rehman og Freddy Kjensmo, uten burka, et forrykende show sammen i går på Blå. Musikalsk forrett var Guro von Germeten, som sjarmerte publikum med melankolske toner fra et lite rødt trekkspill.

Det var stemningsfullt da Guro von Germeten varmet opp i går kveld. Hun levde opp til ryktet som en kvinnelig versjon av Tom Waits, og imponerte med sine poetiske og fortellende tekster.  Hun spilte sanger fra albumet Bad Dreams and Good Nightmares, og musikken bar tydelig preg av fransk inspirasjon. Særlig ble hennes versjon av Tom Waits` "Tango Till They're Sore" godt mottatt.   

 

 

Stemingsfult på Blå. Foto: Helene Austvoll

 

Standup-komikerne Shabana og Freddy harselerte med mat, helse og økologi. Særlig fikk Nøkkelhullsmerket gjennomgå, til stor fornøyelse for en gjeng ernæringsstudenter som hadde tatt turen til Blå denne mandagskvelden.

 

Det er ingen tvil om at både Shabana og Freddy er spesielt opptatt av økologisk mat, og de kritiserte stadig innholdet og alle giftstoffene som finnes i konvensjonell mat. I tillegg fikk kosttilskudd hard medfart, da de i et innslag gjorde publikum oppmerksom på alle bivirkningene inntak av slike kosttilskudd kan medføre. De gjorde også et poeng av "økofylla", og Freddy var litt bitter for at økologisk alkohol ikke var i vinden den gang han fortsatt nøt av de edle dråpene. 

 

 

Shabana leser fra økoevangeliet. Foto: Thomas Wangsmo

 

Publikum fikk også med seg noe godt til drikken fra Godt Brød, som stilte med ferske bakervarer med hjelp av baker Øyvind Hansen. I tillegg var det loddtrekning på fire økologiske matkurver fra Røtter, noe som skapte stor glede for de heldige vinnerne.

 

 

 

Øyvind Hansen med gode bakeverk. Foto: Helene Austvoll

 

Alt i alt var kvelden og showet "Tullemat" et meget vellykket arrangement, og Oikos - Økologisk Norge ønsker å gi en stor takk til alle som bidro til arrangementet, særlig de tre artistene som virkelig sto på for å gi oss en fantastisk kveld!

Annonsører

Samarbeidspartnere