Styremedlem trekker seg

18.06.2015
Stig Braathen trekker seg fra alle verv i Oikos. Dette skjer som følge av uttalelser han har kommet med i sosiale medier.

Styret i Oikos - Økologisk Norge tar skarpt avstand fra Stig Braathens uttalelser. Dette er en kommunikasjonsform som er helt uakseptabel, sier styreleder Olav Arnar Bø.

Braathen uttaler at han er lei seg for det som har skjedd. Han trekker seg fra alle verv i Oikos med umiddelbar virkning.

Når jeg i ettertid blir konfrontert med denne teksten er det bare å beklage at det denne gangen ble en direkte usmakelig og helt uakseptabel uttrykksform, skriver Braathen.

– Å uttrykke seg på denne måten er helt uforenlig med å være styremedlem i Oikos. Vi er takknemlige for at han tar ansvar ved å trekke seg, sier Bø.

Har man gjort noe dumt, så må man ta konsekvensen av det, uttrykker Braathen til Nationen. Det vil være direkte useriøst om noen etter dette fortsetter å svartmale Oikos for mine ytringer, mener Braathen.

- Stig Braathen har bidratt svært positivt til arbeidet i organisasjonen. Vi er derfor lei oss for at han må forlate oss, sier daglig leder Regine Andersen. Vi takker ham for alle gode bidrag, avslutter Andersen.

Annonsører

Samarbeidspartnere