Superbra risotto til påskelammet

15.04.2011
Et godt tips til alle som skal pakke for kulinariske opplevelser under enkle forhold til fjells eller ved sjøen, er å ta med et par poser av denne risottoen.

Risotto Superbra, enkelt, kjapt, godt og økologisk.

 

Ferdig på 20 minutter

Du skal kun tilsette vann, og surre risen i litt olivenolje først. I motsetning til annen risotto som lages fra bunnen, kan denne klare seg nesten selv til den er ferdig etter 20 minutter. Du behøver kun å røre om noen ganger - ikke hele tiden som du må  vanligvis må gjøre med risotto.

Med soltørkede tomater, steinsopp og mer

Blandingene i posen er 100 % økologisk; soltørkete tomater, steinsopp mm, og økologisk Carnaroli-ris. De to nordmennene som gikk fra forretningsjus til å bli matleverandører fant denne gode risen etter at de kjørt fra gård til gård i Vercelli-området i Italia. Til slutt fant de skikkelige folk som tok vare på jorda og menneskene som jobber for dem, og som ikke tilsatt noe tullball i posene. Det kjentes på smaken. Risottoen passer like godt til påskelam og kylling, som til fisk og grønnsaker. Posene får du kjøpt i veldig mange butikker i Norge.

 

 Denne saken er laget av Wanda Widerøe i Ren Mat

Annonsører

Samarbeidspartnere