Supertilbud på medlemskap. Meld deg inn nå!

26.09.2016
ØKOUKA er i gang. Vi feirer med å tilby supertilbud på medlemskap ut 2017. Meld deg inn nå og gjør Oikos enda sterkere!

Bli medlem her.

Med enda flere medlemmer vil vi stå enda sterkere i arbeidet for mer økologisk mat og landbruk i Norge, sier organisasjonsrådgiver Elin Rømo Grande i Oikos Økologisk Norge. Organisasjonen inviterer alle, både bønder, forbrukere og bedrifter, til å tegne medlemskap i Oikos til røverpris denne uka.

ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat. Dette er en kjempefin anledning for oss til å invitere flere folk med på laget, understreker Elin.

Gi din stemme til mer økologisk mat

Et vanlig medlemskap ut 2017 koster denne uka 250 kr mot 365 kr til vanlig. Studenter og lavtlønnede betaler kun 150 kr. Alle nye medlemmer får totalt seks utgaver av inspirasjonsmagasinet Ren Mat og kan engasjere seg i organisasjonen på mange måter.

– Vi har over 20 region-, fylkes- og lokallag som gjør mange aktiviteter i løpet av året. Alle medlemmer er velkommen til å engasjere seg i lagene. Men alle trenger ikke å være aktive medlemmer. Som medlem gir du uansett din stemme til det vi jobber for, nemlig mer økologisk mat og landbruk i Norge, sier Elin.

Inviter et nytt medlem med Ren Mat

Alle som allerede er medlem i Oikos – Økologisk Norge inviteres til å bidra til vervekampanjen. I disse dager får alle medlemmer to eksemplarer av Ren Mat i posten, og oppfordres til å gi bort det ene og verve en venn med interesse for økologisk mat. – I fjor høst passerte vi hele 5000 medlemmer i Oikos. Med medlemmenes hjelp har vi mulighet til å passere hele 6000 medlemmer i høst. Vi håper så mange som mulig blir med på dugnaden, sier Elin inviterende.

Økologisk landbruk er bygget på fire prinsipper:

1. Helseprinsippet:
Økologisk landbruk skal opprettholde og fremme helsa til jord, planter, dyr, mennesker og jordkloden som en udelelig helhet.

2. Økologiprinsippet: Økologisk landbruk skal bygge på levende økologiske systemer og kretsløp, arbeide med dem, etterligne dem og hjelpe til å bevare dem.

3. Rettferdighetsprinsippet: Økologisk landbruk skal bygge på relasjoner som sikrer rettferdighet når det gjelder vårt felles miljø og mulighet for livsutfoldelse.

4. Varsomhetsprinsippet: Økologisk landbruk skal drives på en ansvarlig og varsom måte for å ta vare på miljøet og beskytte helse og velvære for nåværende og framtidige generasjoner.

Økologisk i medvind
Oppmerksomheten rundt økologisk landbruk har vært stor i det siste. Tall fra Landbruksdirektoratet viser at omsetningen av økologisk mat har gått rett til værs med en økning på 22 prosent i år. NRK-programmet Folkeopplysningen har skapt debatt omkring økologisk matproduksjon og denne uken er det ØKOUKA 10 steder i landet.

– Økologisk skaper overskrifter. Stadig flere er opptatt av økologisk mat produsert på norske ressurser, det er vi utrolig glade for, for det er det vi jobber hardt for.

– Økologisk landbruk fungerer som en spydspiss for resten av landbruket, derfor er vårt arbeid så viktig. Vi ønsker en mer bærekraftig landbrukspraksis som tar vare på jordkloden vår, sier Elin og henviser til prinsippene økologisk landbruk er bygget på.

ØKOUKA + verving

Vervekampanjen til Oikos er knyttet opp mot ØKOUKA, som for første gang ble arrangert Trøndelag i 2011. I år er det opptil 200 ulike arrangementer om økologisk mat og produksjon helt fra Nord-Trøndelag i nord til Agder i sør. – Sammen setter vi fokus på verdien av økologisk mat og landbruk. Vi håper at enda flere oppdager dette og da vil tegne et medlemskap hos oss. For jo flere vi er, jo sterkere står vi, sier Elin og oppfordrer alle til å spre budskapet.

Er du fortsatt i tvil om hvorfor bli medlem i Oikos - Økologisk Norge, les mer her.

Kampanjen varer fra 24. september til og med 2. oktober.

  • Vanlig medlemskap: 250 kr (istedenfor 365 kr)
  • Studentmedlemskap: 150 kr (istedenfor 250 kr)
  • Hustandsmedlemskap: 100 kr (istedenfor 150 kr)

Alle medlemskapene varer ut 2017.

Annonsører

Samarbeidspartnere