TINE med lett økologisk kulturmelk

28.01.2013
Nå er TINEs nye økologiske produkt, lett kulturmelk med bringebær, på vei ut til butikkene. TINE har god erfaring med økologisk melk med bringebærsmak som de har hatt som skolemelk i flere år. Nå får folk for første gang velge en økologisk melkedrikk fra Tine som er smakstilsatt.

Tine selger godt av økologiske surmelksprodukter

Markedssjef i Oikos, Reidar Andestad, tror at den økologiske kulturmelken vil bli en populær drikke og et produkt som mange vil bruke til frokostblanding. Fra før har TINE to økologiske syrna produkter; Kefir og Cultura Naturell økologisk. Begge disse selger en god del og særlig overraskende er det at økologisk Kefir har ligget så høyt i mange år uten å ha blitt markedsført, sier Andestad. Det kan også se ut som TINE vil utfordre Rørosmeieriet som også har flere syrna produkter ute på markedet, blant annet Tjukkmjølk og Tjukkmjølk med blåbær.

Mangler i utvalget av økologisk meieriprodukter

-Primært hadde jeg håpet at TINE kom med økologiske produkter som vi til vanlig ikke finner i norske butikker, som yoghurt, fløte og brunost, det er det vi får flest henvendelse fra folk om at de savner. Nå får vi utfordre andre enn TINE til å komme med disse produktene, sier Reidar Andestad. -Vi kan ikke leve med et så mangelfullt totaltilbud av økologiske meieriprodukter i butikkene. Samtidig er han glad for at TINE nå er ute med et nytt økologisk melkeprodukt og håper det blir tatt inn i de fleste butikker.

Slik beskriver TINE sitt nye produkt

TINE Kulturmjølk Økologisk Lett har en mild smak av ekte bringebær. Kulturmelken er laget av økologisk melk og bær, og har kun 3% tilsatt sukker. TINE Kulturmelk Økologisk Lett er heftig og frisk i smaken, har en fyldig konsistens, og er en ypperlig tørstedrikk.

Næringsinnhold og ingredienser

Ingredienser

Økologisk lettmelk, 3 % økologisk bringebær, 3 % økologisk sukker, stabilisator (pektin), aroma (naturlig) og melkesyrekultur.

Næringsinnhold per 100g

energi 214 kJ (51 kcal)

protein 3,1 g

karbohydrat 7 g

-hvorav: sukkerarter 7 g

fett 1,1 g

-hvorav: mettede fettsyrer 0,8 g

kostfiber 0,1 g

natrium 0,04 g

kalsium 110 mg (14 %')

Tines nye produkter vinteren 2013

TINEs nye produkter i februar.  Foto: TINE

Annonsører

Samarbeidspartnere