Tine vurderer økologisk fløte

24.09.2009
Merkevaresjef i Tine, Unn Grønvold Nikolaisen sier til siste nummer av Oikos' magasin, Ren Mat, at Tine nå vurderer om de skal komme med økologisk fløte. Og det skal bli lettere å bestille økologisk skolemelk.

- Dette er to produkter som mange har saknet fra Tine. Oikos er glad for at Tine nå jobber med dette, sier markedssjef Kersti Mathiassen hos Oikos, her er det forventninger i markedet.

Her er bilde at Tines økologiske yoghurt naturell.  Nå vurderer selskapet å komme med økologisk fløte.  Da kan det blir det fart i økologisk kake og dessertlaging.  Tine bilde.

 

 

Økologisk skolemelk

 

Tine sier også at de arbeider med forbedring av bestillingssystemet for skolemelk slik at det skal bli lettere å kunne bestille økologisk skolemelk

Økologisk skummet melk til flere? 

Unn Grønvold i Tine opplyser også til Ren Mat at de vurderer å tilby den økologiske skummet melken til andre deler av landet. Nå er det bare Østlandet som har dette tilbudet og begrenset til noen få butikkjeder.  Tine har nå god tilgang til økologisk melk og kan vurdere nye produkter.

 

TINE selger i dag kremoster, lettmelk, skummet melk, rømme, yoghurt, kefir og hvitost  med økologisk design.

Annonsører

Samarbeidspartnere