Trønders Matfestival med blåbærsmoothies og mye mer

28.07.2011
-Matgleden beholder vi, den er viktig, sier Vigdis Bolås som er daglig leder for Trøndersk Matfestival som åpner i dag. På grunn av bombe- og skytedramaet i Oslo og på Utøya har festivalledelsen justert programmet litt, skriver Trønder-Avisa. Showpreget på åpningsseremonien dempes, og sildebordet lørdag, som skulle sette punktum for festivalen, avlyses. Også programposten «Valgflesk» går ut.

På standen for Naturkjøtt BA vil du finne en rekke økologiske kjøttprodukter og du kan også slå av en prat med styrelder i Oikos - Økologisk Norge, Jakob Bjerkem, som vil være her deler av tiden. Foto:   Naturkjøtt BA


80 utstillere

Fra og med i morgen skal Trøndersk Matfestival og Olavsfestdagene fylle Trondheim med smakfulle og flotte opplevelser. Drøyt 80 utstillere fra hele Trøndelag pluss gjester fra Møre og Romsdal kommer til byen og matfestivalen som byr på opphevelser, kurs og matprat.

Vigdis Bolås forteller at matfestivalen er et arrangement som stadig vokser. I fjor var 100.000 personer innom festivalen. Årets festival er den sjuende i rekken.

 

 

Blåbærsmoothies på Oikos-standen

– En rekke økologiske representanter er tilstede på messen med salg av sine produkter og Oikos – Økologisk Norge har også stand her, opplyser regionleder i Oikos - Økologisk Norge Randi Horvli. Horvli forteller at det er lagt ned en del arbeid i å plukke nok blåbær til smoothies som selges på Oikos standen, og håper det er nok til alle som vil smake. Velkommen! 

 

 

Her finner du program for Trøndersk Matfestival i Trondheim

Annonsører

Samarbeidspartnere