Under juletreet

23.11.2016
Julen nærmer seg med stormskritt, og søndag tenner vi det første adventslyset. Oikos – Økologisk Norge har julegavetips som varer lengre enn jula og som også er et bidrag til å gjøre norsk mat mer økologisk.


Gi et økologisk år
Gi bort ØKOKALENDEREN. Kalenderen viser hvor maten kommer fra gjennom et helt år og minner oss på veien fra jord til bord hver dag. Dette er årets julegavetips til familie, venner og ansatte.

Kalenderen koster kr 160 for medlemmer i Oikos og kr 190 for andre. Kjøper du 10 eller flere får du 20 prosent rabatt. Send oss en mail for bestilling: info@oikos.no

Cover kalender 2017 72dpi April Kalender 2017 72

Gi en stemme - gi et medlemskap
Gi bort et medlemskap i Oikos – Økologisk Norge til en som er opptatt av mat og matproduksjon. Stadig flere bryr seg om hvor maten kommer fra og hvordan den har havnet på tallerkenen. Spesielt i jula er det fokus på mat og måltidet, og kanskje nettopp en fin tid å sette økologisk landbruk på dagsorden. Et medlemskap i Oikos en bra måte å gjøre dette på. Gi et medlemskap, gi en stemme!

Ut året koster et vanlig medlemskap 365 kr, studenter og lavtlønnede får det til 250 kr. Fra 1.1.2017 gjelder nye priser. Du mottar inspirasjonsmagasinet vårt Ren Mat fire ganger i året. Send oss en mail: info@oikos.no

gavekort oikos 2016

Inspirasjon til de matglade
Ikke alle ønsker å bli medlem av en organisasjon. Derfor tipser vi om at det er mulig å abonnere på Ren Mat uten å være medlem. Dette er Norges eneste heløkologiske magasin på mat. Vi skriver reportasjer, råvareartikler, om aktuell forskning og andre problemstillinger, portretter og tips. I tillegg er magasinet fylt med mange gode oppskrifter.

Et abonnement på Ren Mat koster 365 kr, studenter og lavtlønnede får det til 250 kr. Fra 1.1.2017 gjelder nye priser. Send oss en mail: info@renmat.no, eller gå inn på siden renmat.no.

GAVEKORT HØST 2016

Gi et bidrag som varer
Funderer du på å gi en gave som varer og har en effekt på jordbruket til generasjonene etter oss? En gave som nytter? En gave meitemark og mikroorganismene i jorda blir glade for? Denne julen kan du også gi et bidrag til Oikos – Økologisk Norge. Vi jobber for at forbrukeren skal ha tilgang til mest mulig økologisk mat og at bonden skal kunne drive økologisk på gården sin. Dersom du ønsker å støtte arbeidet, sender du en e-post til info@oikos.no. Skriv det beløpet du ønsker å støtte oss med og din postadresse.

Meitemark2

Annonsører

Samarbeidspartnere