Ungdommer tråkket smoothies på 4H landsleir

30.07.2012
Oikos -Økologisk Norge var tilstede på 4H landsleir aktivitetsdag med blant annet økologisk smoothiesykling og økoquiz. 200 ungdommer tråkket ivrig for den deilige drikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets 4H landsleir Busketroll 2012 samlet totalt 1100 4H-ungdommer i alderen 14-25 år. 4H-ere fra hele landet var på landsleiren på idrettskolen i Rollag i en hel uke. Numedalkommunens innbyggertall ble doblet i disse dager, da det i tillegg til deltakerne var over 400 frivillige på leiren.

 

Under landsleiren har det vært et mangfold av aktiviteter som: volleyball, stand up, tautrekking, konserter, bryllupsfeiring, sjonglering, motorsag, paintball, hest, dart, strikking, rafting, teater, landbruksmekking, smoothiesykling og magedans.

 

Sandvolleyballkampene startet på mandag og ble avsluttet med semifinaler og finale under aktivitetsdagen på fredag, der lag fra alle fylkene i Norge konkurrerte mot hverandre. Tilskuerene var stadig innom standen til Oikos og syklet seg en smoothie mens de fulgte med på kampene.  
 

- Ungdommene kunne mye om økologisk mat, kunne prosjektleder i Oikos, Helle Johnsrud, fortelle. 4H har nemlig hatt stort fokus på økologisk mat og miljø i deres kursaktiviteter. De har arrangert flere økologiske matskoler for barn og unge over hele landet de siste årene.

 

Landsleir 4 H 4 H landsleir

 
- Det var utrolig gøy at årets landsleir har fått så mange deltagere og at vi har vært heldige med været hele uken, smiler daglig leder i 4H Buskerud, Marie Omland Stenstadvold.
 

 

Sjekk ut landsleirens egen nettside

 

 Annonsører

Samarbeidspartnere