Vakre gårdsstemninger for neste år

01.11.2017
Økokalenderen 2018 er den perfekte gaven til alle som er glade i økologisk landbruk og liker å få årstidene reflektert i en kalender med vakre bilder fra gårder rundt om i landet.

– Vi synes det er en god ide å gi bort en gave som samtidig støtter en god sak, sier Børre Solberg, daglig leder i Oikos. Økokalenderen er Oikos sitt bidrag til nettopp dette.

Julegavetips: Kjøp Økokalenderen 2018 til dine venner, deg selv eller kanskje til dine ansatte?

Mangfold i økolandbruk
Bildene i kalenderen for 2018 er et resultat av fotokonkurransen vår tidligere i år, hvor 12 vinnerbilder ble plukket ut fra i alt over 70 innsendte bidrag.

Resultatet er blitt en mangfoldig stemningsrapport fra ulike deler av økologisk produksjon, på fjellet, i byen, med dyr, med korn, med studenter og med barn. Vakre bilder som mange vil ha glede av gjennom hele året 2018.

Tradisjon
I fjor laget Oikos – Økologisk Norge for første gang en Økokalender for salg.
– Vi ønsker å videreføre Økokalenderen som en tradisjon, og håper nå at riktig mange vil gi den bort som årets julegave eller henge den på veggen selv, sier Børre Solberg.Økokalenderen 2018 er i samme format som Ren Mat (21 cm x 27,5 cm) og har et dobbelt oppslag med god plass til å notere i kalendariet.
Overskuddet av salget vil gå til arbeidet i Oikos – Økologisk Norge.

Priser:
180 kr pr stk for medlemmer i Oikos – Økologisk Norge
250 kr pr stk for ikke-medlemmer

Ved bestilling av 10 eller flere kalendere gir vi 20 % rabatt.
Porto kommer i tillegg.

Bestill Økokalenderen 2018 nå:
Send e-post til info@oikos.no og oppgi antall kalendere du vil bestille, navn, adresse og om du er medlem i Oikos – Økologisk Norge.

Henter du kalenderen på Oikos-kontoret i åpningstiden, slipper du porto.

Annonsører

Samarbeidspartnere