Velkommen til Oikos' nye nettsider!

09.05.2012
I dag lanserer Oikos nye nettsider, vi håper at enda flere vil få nytte og glede av nettsidene.

Oikos' nettsider har lenge hatt mange brukere. Med denne omleggingen håper vi at enda flere medlemmer, politikere, bønder og andre med interesse for økologisk mat og -produkter, økologisk landbruk, - hagebruk, miljø og helse får nytte av nettsidene våre.

 

Mer fagstoff og organisasjonsstoff på nett

Omleggingen innebærer at alt stoffet organiseres bedre, med alle nyhetssaker som er relevante under hver fane i toppmenyen. I tillegg vil det etter hvert bli mer for dere som er medlemmer under fanen "Aktiv", inkludert mer stoff fra region-, fylkes- og lokallag i hele landet. Oikos samarbeider med mange festivaler og idrettsarrangement, har du lyst til å være med som frivillig kan du bli økoambassadør, informasjon om dette finnes også under "Aktiv".

 

Ren Mat og Oikos

For noen uker siden ble renmat.no lansert som en egen nettside for magasinet vårt. Renmat.no vil inneholde saker om en grønnere livsstil, oppskrfter, ernæring, samt økoguiden som gir deg oversikt over hva som finnes av spise- og overnattingssteder som serverer økologisk mat, og hva som er å få tak i av økologiske produkter. Oikos vil i tillegg til info for de som ønsker å være aktive i organisasjonen, ha mer fagsaker om landbruk, marked og globale utfordringer.

 

Det er Papirfly i Sandnes som er teknisk leverandør av både Oikos og Ren Mat sine websider.

Vi takker for tilbakemeldinger og tips som kan sendes til info@oikos.no

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere