Vellykket lokalmatseminar i Bergen

23.03.2012
Den 16.mars ble konferanselokalene til Rica hotell Bergen fylt til randen av lokalmatprodusenter, ivrige etter å lære mer om markedsføring, distribusjon og salg. Seminaret ble arrangert av Bondens marked og Oikos - Økologisk Norge i samarbeid med Matmerk.

Seminaret var populært, og allerede før programmet startet var flere av deltagerne i gang med å knytte nettverk. Foto: Siv Heia Uldal.

 

 

 

Vi ble godt ledet gjennom dagen av konferansier Erik Halvorsen og lokalmatprodusentene fikk gode innspill fra dynamiske foredragsholdere, blant annet Stine Karlsen som fortalte om designprosessen og merkevarebygging, og Jon Frede Engdahl, som snakket om distribusjon. To dyktige lokalmatprodusenter, Isrosa og Homlagarden, fortalte sine historier. Vel så viktig som programmet var muligheten til å bli kjent med andre likesinnede, i løpet av dagene fikk mange nye kontakter og det ble utvekslet mange gode ideer.

 

 

 

Et panel med representanter fra forskjellige salgskanaler fortalte om hvilke produkter de ønsker seg, og hva som skal til for å selge i restauranter, spesialbutikker og abonnementsordninger.Vårt eminente panel, fra høyre til venstre: Charlotte Strønen i Godt Brød, Anja Eilertsen og Anne-Line Ravndal fra Reindyrka, Jon Frede Engdahl fra Kolonihagen og Knut Finne fra Finnegarden. Foto: Siv Heia Uldal.

 

 

 

Seminaret ble avsluttet med middag på "Hanne på Høyden", hvor vi fikk kortreist, økologisk mat. Blant annet kalkun fra Holmagarden.

 

 

 

God stemning på Hanne på Høyden. Foto: Siv Heia Uldal.

Annonsører

Samarbeidspartnere