Vi har funnet Øko-Ivar!

21.12.2012
Forrige uke etterlyste vi eieren av et gavekort til en verdi av kroner 1000 til vårt prosjekt for småskala, økologiske bønder i Afrika. Nå har vi funnet ham!

 

Gavekortet var generøst donert av et av våre medlemmer, med et ønske om at gavekortet ble gitt til en samfunnsengasjert, snill og økoentusiastisk person ved navnet Ivar.

 

Vi kan nå glede våre lesere med at vi har funnet Øko-Ivar, han heter Ivar Broder og bor i Oslo. Ivar hadde faktisk også bursdag den dagen vi sendte ut etterlysningen, så dette ble både en forsinket bursdagsgave og en tidlig julegave! Julegleden er dermed så godt som sikret både for Ivar og økobønder i Zambia.

 

- Dere i Oikos gjør et fantastisk arbeid og jeg er glad for de økologiske løsninger som settes i verk både i Afrika og andre steder, sier Ivar.

 

Mål snart nådd

Vi har nå samlet inn snart 170.000 kroner til ODISSA-prosjektet, slik at vi dekker egenandel på 10 %. Avtalen med Norad er at de støtter med 1,7 millioner i året. Får vi inn mer enn 170 000 kr legges det uavkortet til prosjektet, uten at avtalen med Norad endres.

 

Det er fortsatt mulig å bestille gavekort, send mail til maiken@oikos.no til og med lørdag 22.desember, så får du det du bestiller tilsendt på mail før jul.

 

Les mer om ODISSA-prosjektet her.

Annonsører

Samarbeidspartnere