Vil du jobbe på Ramme Gård?

22.01.2016
Ramme Gård leter etter to nye medarbeidere; en gårdbruker og gartnermester. I tillegg til å være en allsidig økologisk drevet gård, er dette en kulturell og historisk perle med ambisiøse fremtidsplaner.

– De nye medarbeidere vil møte en variert arbeidsdag og bli kjent med et sammensatt team av mennesker med ulik kompetanse som setter kvalitet og gjesten i fokus, sier Calle Andersen hos Ramme Gård.

Gården ligger ved Oslofjorden nær Hvitsten, 45 kilometer utenfor Oslo. Bærekraft og biologisk mangfold ligger til grunn for jord- og skogbruk, og siden 1986 har gårdsdriften vært økologisk. I dag selger de egendyrkede grønnsaker, egg, kjøtt, frukt og bær til utvalgte restauranter i Oslo og i egen gårdsbutikk. I tillegg blir gårdsproduktene levert til gjestegårdens kjøkken, gårdskafeen og snart til det nye fjordhotellet som skal ferdigstilles i 2017, utstyrt med Debios gullmerke som betyr at over
90 prosent av maten som serveres er økologisk godkjent.Ramme Gård 3

Landbrukseiendommen består av Ramme gård på rundt 200 daa og Hauger gård på ca 3200 daa, hvorav totalt 320 daa er fulldyrka jord og 3830 daa er produktiv skog.

– I tillegg har vi Havlystparken, et enestående hageanlegg. I dag arbeider 18 ansatte på gården for å holde alle hjulene i gang, noen jobber fast og andre sesongbasert. I tillegg til gårdsdrift er dette nemlig en besøksgård med kulturelle aktiviteter, som kunstutstillinger, teaterforestillinger og festivaler. Mest kjent er Sheakspear-festivalen, som for første gang med arrangert i 2006, sier Andersen.

Og mer skal det bli; et underjordisk galleri og et museum ferdigstilles snart, og på det nye hotellet blir det muligheter for å holde møter og konferanser. Ramme Gård har ambisjoner om å bli en attraktiv kulturdestinasjon, og kan smykke seg med en unik historie. I 1910 kjøpte kunstner Edvard Munch Nedre Ramme for å lage noen av sine største kunstverk inspirert fra landskapet i området. Siden 1966 har rederarvingen og eier av flere Munch-kunstverk, Petter Olsen, vært sterkt engasjert i utviklingen av gården.

Søknadsfristen for å søke på stillingene er 7. februar 2016.

Se stillingsbeskrivelsen for gartnermester her.
Se stillingsbeskrivelsen for gårdbruker her.

Kontakt: Driftsjef Torgeir Wiik, tlf. 900 79 006, t.w@rammegaard.no
rammegaard.no


Tekst: Emma Gerritsen
Foto: Ramme Gård

Annonsører

Samarbeidspartnere