Wanda Widerøe ansatt som redaktør i Ren Mat

14.06.2011
Wanda Widerøe er ansatt som ny redaktør i magasinet Ren Mat. Dette ble vedtatt av Hovedstyret i Oikos - Økologisk Norge rett før pinse. Hun er tidligere leid inn for å lage en ny strategi for bladet på papir og web. Etter det ble hun konstituert som redaktør.

Et mer populistisk og større Ren Mat

Nå vil styret at hun skal sette den nye strategien ut i livet. De store forandringene kommer i nr. 1, februar 2012, sier hun. Hun håper et magasin på flere sider, høyere opplag og med en mer populistisk tilnærming til stoffet vil nå ut til flere lesere som setter mat, helse og et økologisk levesett høyt i sin hverdag. Magasinet vil fremdeles sendes til medlemmer og abonnenter, men vil også bli tilgjengelig andre steder.

 

 

Jobber med distribusjonsløsninger

– Vi er et nisjemagasin og jeg har dessverre dårlig erfaring med at den tilgjengelige distribusjonskanalen vil gjøre en god jobb for et nisjemagasin som Ren Mat, så i stedet ser vi på andre muligheter, sier hun. Det nye opplaget vil ligge på rundt 10 000,  i dag har Ren Mat er opplag på 3000, bortsett fra to spesialutgaver som utgis i et langt høyere opplag.

 

Tung magasinerfaring

Wanda Widerøe har tung erfaring som magasinredaktør. Hun var redaktør for matmagasinet NORD og hun hadde i flere år ansvar for SAS Magasinet og Perspektiv. Før det var hun i mange år informasjonssjef i Skiforeningen og redaktør av deres publikasjoner. – Jeg gleder meg til å kunne jobbe med Ren Mat og utvikle magasinet videre. Dette skal være det ledende økologiske livsstilsmagasinet i Norge, sier hun og inviterer alle som har meninger om, eller tips til det nye magasinet, om å ta kontakt. wanda@oikos.no

 

Annonsører

Samarbeidspartnere