Om oss

Stadig flere lar være å bruke sprøytemidler og kunstgjødsel i hagen, og driver den mere på naturens premisser. Oslo og omegn økologiske hagebrukslag ønsker å spre kunnskap om og fremme økologisk hagebruk i Oslo-området. Alle er velkomne til å bli medlem  uansett erfaring. De som ikke selv har hage kan være med på å drive den felles besøkshagen.

Aktiviteter

Samarbeid

Oslo og omegn økologiske hagebrukslag er lokallag av Oikos - økologisk landslag. Hagebrukslaget er ikke tilknyttet noen spesiell retning innen økologisk hagebruk, og har et aktivt samarbeid med beslektede organisasjoner som arbeider for et bedre miljø.

Økologiske matvarer

Ved å drive hagen økologisk kan man selv skaffe seg mat av høy kvalitet. Oslo og omegn økologiske hagebrukslag arrangerer foredrag om selvforsyning og foredling av matvarer. Vi arbeider også aktivt for å bedre tilgangen på økologiske matvarer i butikkene og fremme økologisk landbruk i Norge.

Adresser/kontaktpersoner

Adresse:  

Oslo og omegn økologiske hagebrukslag
Kierschowsgt. 9
0462 Oslo


Kontonr:  1254 05 10871


E-post:  oslolaget@oikos.no


Telefon:  

Tore Faller, tlf. 22382520 (a)/ 22221164 (p), faks 22806097

Styret i Oslo og omegn økologiske hagebrukslag

Tore Faller, Cecilie Steinskjer, Nina Berge, Alette Elvenes, Nina Bentzen, Johanne Hannay, Lillian Finseth, Anne Borgen Hiorth, Astrid Kallhovd, Elin Tyse.