Norges første Øko-guide

Ren Mat har vært på skattejakt. Siste uka av mai sendte vi ut Norges første øko-guide til abonnenter og Oikos-medlemmer, samt 95 000 husstander i de største byene.

Her får du oversikt over spisesteder som serverer økologisk mat. Noen få av stedene er hel-økologiske, mange flere bruker så mye de får tak i av økologiske råvarer. I tillegg inneholder øko-guiden tips om blant annet butikker, arrangemanter, overnattingssteder og selskapslokaler hvor økologi ikke er et fremmedord.

 

Økologisk mat er ikke lenger ensbetydende med "gulrøtter og brun ris". I alle deler av landet har vi funnet en imponerende mengde steder som velger å bruke de økologiske råvarene. - Fordi de er best, som en av kokkene sier. Økologisk mat er litt dyrere, litt sunnere og litt bedre. La deg friste!

 

GRATIS eksemplarer av øko-guiden kan bestilles fra: renmat@oikos.no

.