Julekonkurranse - vilkår

 

Regler og vilkår

  1. Konkurransen går fra 02.12.2011 til 23.12.2011
  2. Vinnerne blir annonsert pr. mail 23.12.2011
  3. Alle inviterte venner vil få en automatisk generert invitasjonsepost fra systemet, hvor opprinnelig deltager står som avsender. Det kommer frem av eposten at den er automatisk generert.
  4. Vi vil ikke selge eller videreformidle informasjon til tredjeparter.
  5. Oikos kan ikke holdes ansvarlig for feil ved registreringsprossessen, pass på at du har skrevet riktig epost! Dette gjelder og hvis en bruker ikke blir registrert.
  6. Ansatte i Oikos og deres familie kan ikke vinne konkurransen
  7. Reglene og vilkårene kan når som helst bli oppdatert om vi ser behov for det

 

Premien

Premien er en julemiddag som består av valgt treretters meny- forrett, hovedrett og dessert - tilberedt hjemme hos deg av en profesjonell kokk, juleselskapet holdes fortrinnsvis 27. 28. eller 30. desember. Om dette ikke passer vil vinneren få tilbud om en middag etter jul, tilberedt av kokk. Kokken og vinneren kan da bli enig om det er samme meny eller en annen tre retters meny som ikke består av julemat. I det tilfelle at kokken ikke kan stille til julemiddagen vil vinneren kompenseres for dette, med restaurantbesøk eller lignede til en verdi av max. 4000 kroner. Dette avtales konkret med vinneren.

 

Din private informasjon

Alle deltagere vil få en epost fra oss 23.12, alle inviterte venner vil få en invitasjonsepost. Vi vil ikke selge eller videreformidle din informasjon til tredjeparter.