Aioli

2 eggeplommer
2 dl olje
Salt
Sitron
Hvitløk

• Pisk eggeplommene med litt salt.
• Tilsett oljen forsiktig med en tynn stråle mens du rører.
• Blandingen skal bli en tykk majones.
• Smak til med sitron, salt og hvitløk.


Handleliste
Egg Ø
Olje Ø
Salt
Sitron Ø
Hvitløk Ø

Vare merket med Ø finnes som økologisk alternativ

 

Velger du et økologisk produkt, får du ikke bare et produkt som smaker godt, men som gjør godt også. I økologisk landbruk betrakter man naturen som en helhet hvor samspillet og balansen mellom jord, dyr og mennesker er svært viktig. Derfor tar man spesielle hensyn til miljø, renhet og kvalitet gjennom hele produksjonsprosessen, fra jord til bord.

Begrepet "økologisk" er rettsbeskyttet og kan kun brukes når produktet/produsenten er sertifisert. I Norge kontrolleres alt av Debio. Ø-merket er din garanti for at varen er økologisk.

Økologisk mat er ren nytelse. Vel bekomme!