Demo i butikk

Vil du være med å fremme økologisk mat i butikk?

 

Økologiprosjekt ”80i08”

Oikos – fellesorganisasjon for økologisk produksjon og forbruk, og Coop Norge har satt i gang et økologiprosjekt i Coop-kjeden, i samarbeid med Tine, Gilde, Prior, Sunt & Godt og Rørosmeieriet. Formålet er å fremme salget av økologiske varer og få flere økologiske varer på markedet.

 

Økologisk mat er fremdeles et uskrevet blad for en del forbrukere og butikkansatte. Et viktig virkemiddel i prosjektet er derfor økologiske demoer i butikk, hvor det er fokus på råvarene, men også hvordan man kan bruke råvarene på nye og spennende måter.

 

Vi trenger flere folk!

 

Oikos gjennomførte over 800 økologiske demoer i fjor. I forbindelse med dette prosjektet skal vi utvide antall butikker hvor vi skal holde demoer, derfor trenger vi flere folk til å jobbe i butikk.

 

Er du økologisk produsent, med litt greie på matlaging, som liker å snakke med folk, da er du den ideelle "økobonde-i-butikk". Men vi har plass til andre også. Har du ikke gård/produksjon selv, men har stor interesse for økologisk produksjon og mat, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

 

Som demo-arbeider skal man formidle det økologiske budskapet og vise de gode sidene økologi kan ha. Du må være positiv og imøtekommende, interessert i økologi og mat, og du må like å snakke med mennesker. Det er også en fordel at du kan noe matlaging.

 

Demo-arbeidet honoreres med en dagsats på kr. 1500,- i tillegg dekkes transport.

 

Vi stiller med utstyr og råvarer, men matlagingen står du for.

 

Vi holder kurs i økologi, markedsføring og kommunikasjon i butikk, matlaging, hygiene og ernæring.  Kurset er obligatorisk hvis man skal jobbe med demoer og ikke har arbeidet med oss før.

 

Hvis du tror dette er noe for deg kontakt:

 

Kersti Mathiassen (prosjektleder)

Tlf: 23 10 96 43

Mail: kersti@oikos.no