Vil du bli økodemonstratør?

Over flere år har Oikos jobbet med å spre informasjon om økologisk landbruk og å la kunder og butikkansatte smake økologisk mat gjennom demo i butikk. Formålet med prosjektet er å øke kunnskapen og bevisstheten hos forbrukere og butikkansatte når det gjelder økologisk mat.

Vi har en trofast gruppe demofolk som gjør en flott jobb, men vi trenger flere som kan ta oppdrag for oss.  Har du stor interesse for økologisk produksjon og mat, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

 

Som demoperson skal man formidle det økologiske budskapet og la folk få smaken på økologisk mat. Du må være positiv og imøtekommende, interessert i økologisk landbruk og mat, og du må like å snakke med mennesker. Det er også en fordel at du kan noe matlaging og har noen kunnskaper om salg. Det er selvsagt en stor fordel hvis du har erfaring fra økologisk gård/produksjon selv.

 

Arbeidet med økodemo i butikk blir betalt per gjennomførte oppdrag og reisekostnader dekkes. Oikos holder introkurs om økologisk produksjon og mat, markedsføring og kommunikasjon i butikk, matlaging, hygiene og ernæring for alle nye demofolk. 

 

Hvis du tror dette er noe for deg kontakt:

 

Kristina Alnes (markedssjef)

Tlf: 24 12 41 02

Mail: kristina@oikos.no