NYHETSBREV NR 28/08 FRA OIKOS

NYHETSBREV 01.desember 2008

Smakfull økologisk jul
For matentusiaster er julen en herlig høytid, hvor vi har tid til å sette oss ned i ro og mak, og spise deilig mat sammen med familien. Men lar de norske julemattradisjonene seg kombinere med en økologisk jul? Ja, det blir heldigvis stadig lettere å få tak i økologiske ingredienser til julematen. På Oikos sin hjemmeside får du tips til hvilke ingredienser som finnes og hvor du kan kjøpe dem.

kilde: http://www.oikos.no/newsread/news.asp?N=5034&wce=index http://www.oikos.no/newsread/news.asp?N=5034&wce=index


Andre økologiske juletips
Selv om det nå oppfordres til økt forbruk pga finanskrisen, bør man bruke sunn fornuft. De fleste har husene fulle av ting. Spiselige gaver kan dermed være et hyggelig og mer miljøvennlig alternativ. Her kan man kjøpe gode ingredienser og lage ting selv, eller man kan ta seg en tur på Bondensmarked i førjulstida og kjøpe inn lokal gårdsmat. En riktig god økologisk kaffe eller te er en ypperlig gave. Og på polet finnes mye godt og økologisk. Andre miljøvennlige gaver er å gi bort opplevelser, barnepass og symbolske gaver fra eksempelvis Utviklingsfondet, Kirkens nødhjelp, Norsk folkehjelp etc.

Eller hvorfor ikke:

Gi medlemskap i Oikos i julegave!
Til de som har alt og er interesserte i økologi er et medlemskap i Oikos en perfekt gave. Du får et fint julekort i returkartong som du kan gi til den som får medlemskap. Vi har 2 størrelser kort og 4 valgfrie motiver, alle med rød konvolutt
1) stort kort med engler, snømenn eller nisser,
2) lite kort med rødt, grønt eller blått hjerte.
Du kan velge om du ønsker juelgavekortet sendt til deg slik at du kan gi det selv og skrive hilsen i kortet, eller vi kan sende det direkte
(gjerne med beskjed på konvolutten om at det ikke skal åpnes før jul)
Bestillingsfrist: onsdag 17.desember! til info@oikos.no send oss navn og adresse til deg selv og til den som skal få julegavekortet.


Supertilbud
Nå kan vi glede alle som ikke har rukket å melde seg inn i Oikos med at vi tilbyr en spesialpakke. Melder du deg inn nå så betaler du kun 365 kr for resten av 2008 og hele 2009. Du kan melde deg inn via våre nettsider.

Meld deg inn her: http://www.oikos.no/newsread/news.asp?N=5033


Støtt oss i vårt arbeid!