Kantarellpasta…

21.08.2014

Nyt skogens gull i en herlig pastarett!

4 personer

pasta, bred eller smal
god olivenolje
fersk hvitløk, 3 fedd
chili, 1/2 rød
bladpersille, fire grener
kantareller, så mange du vil spandere. Enten du har mange eller få setter den markante soppen uansett en god smak på retten.

• Stek soppen i godt smør med litt salt og pepper mens pastaen koker. Du rekker også å finhakke hvitløk og chili, bladpersillen grovhakkes, mens pastaen koker.

• Når pastaen er ferdig og vannet helt fra, surrer du den i litt olivenolje og anretter på en veldig varm tallerken.

• Strø over hakket av hvitløk og chili og ha den varme, nystekte soppen på.

• Hell over litt mer olivenolje og strø bladpersille over til slutt.

• Sett gjerne den gode oljen og Maldonsalt på bordet, og server med godt brød og smør til.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører