Mozzarella og tomat med pesto…

09.07.2015

Denne salaten gjør at du drømmer deg bort til middelhavsland med himmelblått hav og solskinn. Til et sted der ordene salute og buon appetito blir sagt med et smil om munnen og glimt i øyet minst fem ganger om dagen. Dette er en kjapp og perfekt sommerlunsj!

Kjempegode små mozzarellaoster får du norskproduserte fra Den Blinde Ku. Mini Møøzzarella kalles de, Mathallen i Oslo har dem. Bruk også smakfulle, små økologiske cherrytomater som nå på sommeren er norskproduserte.


Dressing
fersk bladpersille
basilikum (kan sløyfes)
hvitløk
olivenolje, extra virgin
pepper
salt

• Del cherrytomatene i to og legg de opp i en bolle sammen med mozzarellaosten.
Ha bladpersille, basilikum, olivenolje og hvitløk i en blender eller mos ingrediensene med en stavmikser, helt til du får en jevn masse.
Smak til med pepper og salt og hell det over salatblandingen.
Pynt med noen ekstra bladpersilleblader. Server med fersk brød til!

Buon appetito!


Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører