Sennepssild til påske…

23.03.2014

På Bondens marked i og rundt Oslo finner du ofte en deilig honningssennep fra Røislien på Eidsvoll. Denne egner seg god til denne silden. Har du ikke denne bruker du ren honning i stedet, og litt mer sennep. Husk rikelig med fersk dill!

Sennepssild med honning

6  sildefileter, type Carlos
1 ss dijonsennep
3 ss sennep, grov
4 ss honningsennep fra Røislien, eller
1 ss honning
1 ss hvitvinseddik
1 dl solsikkeolje
3 ss Rørosrømme
to never dill, frisk og hakket
grovstøtt pepper

• Rør sammen ingrediensene, smak til med grovstøtt pepper.
• Kutt sildefiletene i biter og vend dem i sennepssausen.
• Ha blandingen i et glass eller krukke, ha litt fersk dill på toppen. Silden bør stå et døgn i kjøleskap så smakene får satt seg.

Mer sild? Prøv karrisild eller sild med pepperrot.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører