Sild med pepperrot og rødløk…

23.03.2014

Pepperrot er en undervurdert rot. Vi spiser wasabi til sushi, grønn og hot, men glemmer at den ferske passer til mye annen fisk også, særlig fet fisk som sild og makrell.

Ca 400 g kryddersild
2 ss pepperrot
1 lite økologisk eple
1 liten rødløk
3 ss eple-eddik
2 ts rårørssukker
4 dl Rørosrømme
3 ss gressløk, frisk

• Ta silden opp av laken og tørk med tørkepapir. Del den i passe biter.
• Riv pepperrot fint og eple grovt, og skjær rødløk i tynne ringer og bland dette sammen med rødløk, eddik og sukker.
• Tilsett sildebiter, rømme og finhakket gressløk, og bland.
• Ha over i et glass eller krukke med lokk.
• La silden stå et døgn i kjøleskap før den spises.

Prøv også sennepssild eller kryddersild med tindved.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører