Sitronfromasj…

25.11.2014

I dag er det Thanksgiving, og vi tror at denne sitronfromasjen som er uten fløte, vil være en forfriskende avslutning på et godt måltid. Er du for sent ute i dag kommer det jo snart andre høytidsdager med mye tung mat! Og da er det også deilig med en lett dessert.

5 egg, økologiske
2 dl sukker, økologisk
4 sitroner, økologiske
6 plater gelatin

• Løs opp gelatinen, følg anvisningen på pakken.
• Ha revet skall og saft fra sitronene i den oppløste gelatinen. Pisk godt.
• Visp eggedosis av eggeplommer og sukker og hell eggedosisen i den oppløste gelatinen/sitronsaften, litt av gangen, mens du rører forsiktig, men lenge nok til at de blir godt blandet. Bruk en slikkepott.
• Stivpisk eggehvitene og skjær disse forsiktig inn med slikkepotten til slutt.
• Ha i en bolle, og sett kaldt i 2-3 timer.
• Riv litt sitronskall over som pynt.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører