Dette lukter av fugl!

Denne boken er proppfull av tips til hvordan du kan bruke de mange råvarer fra naturens spiskammer. En perfekt gave til deg selv eller til en du vil glede og inspirere.
hostetid cover
Inkognito
Høstetid året rundt

Pepper as
Inkognito.no

Byrået Inkognito som tenker, lager, presenterer, filmer, skiver om og fotograferer mat og matglede, står bak denne presentasjonen av våre aller beste råvarer. En riktig god bok, mat eller ikke, skal inspirere og motivere til nye tanker og ideer. Denne inspirerer til nye turer og mer høsting av de prima råvarene som omgir oss. Du får lyst til å ta på støvlene, etter jobb, gripe bærplukkeren eller fiskestanga selv om du er aldri så sliten!


Oppskriftene inkluderer kultiverte godsaker også; epler og pærer, plommer og bær, grønnsaker. Til og med surdeig og ølbrygging hvis du vil forsøke deg. Fisk både fra hav og innsjø, småvilt og større dyr. Boken strutter av et inspirerende samarbeid mellom matglade personer med sans for vår eksklusive men likevel ordinære mat som hvem som helst står helt fritt til å høste. Teknikker som raking, speking, røyking og graving mangler, boken er ikke helt komplett når elementære metoder som graving og kanskje en ganske enkel Abu- røyking ikke er med.

Men ellers er det lite å utsette på verken innhold eller Une Skobbas sans for å flette det hele sammen med god og tydelig layout. Er du invitert på hyttetur, eller vil glede dine ansatte med en hilsen, er det bare å bestille og surre hyssing rundt denne!

Vil du bestille boken, send mail til bokbestilling@inkognito.no

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører