Godt observert

Joacim skriver levende og spen­nende, fra sine reiser og om de vanskelige dilemmaene vi til dag­ lig støter på når vi skal handle og koke for en hel familie. Hvem kan vi stole på? Kan vi vite hvordan dyret vi skal tilberede har hatt det, og hvor mye regnskog har det gått med for å fôre det opp?

Hele Bøffelen Joachim Lund
Joacim Lund
Hele bøffelen

spartacus.no

Joacim Lund er journalist i Aftenposten med mat som spesi­alfelt. Vi er mange som med stor interesse leser hans presise kom­mentarer i spalten ”Under kniv­en”. Mat og kosthold opptar stadig flere, men forbrukere er forvirret og vet snart ikke hva de skal sette til livs uten å få dårlig samvittighet eller være slemme mot kroppen. Joacim Lund har reist, intervjuet folk og lest mye for å finne noen svar. Små frag­menter kan vi lese i Aftenposten. Å holde en hel bok forfattet av ham mellom hendene er litt som endelig å se jaktbikkja løs på fjel­let etter måneder med båndtvang. Joacim skriver levende og spen­nende, fra sine reiser og om de vanskelige dilemmaene vi til dag­ lig støter på når vi skal handle og koke for en hel familie. Hvem kan vi stole på? Kan vi vite hvordan dyret vi skal tilberede har hatt det, og hvor mye regnskog har det gått med for å fôre det opp? ”For deg som vil spise godt og redde verden samtidig” er en dekkende undertittel. Les den hvis du vil bli – eller få bekreftet at du er en bevisst forbruker. Strekkodene i kassa avgjør hva vi skal finne i butikkene og spise i fremtiden. Boken er et sterkt og tydelig bidrag til å beholde troen på at forbrukeren har makt.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører