Grønne hverdagstips

Boken fungerer godt som et oppslagsverk og er en god start på et liv basert på renere råvarer med deilige opp­ skrifter, praktisk informasjon og lenker til nettsteder.
Renere liv mars 2015
Renere liv
Tina Holt og Birgitte Magnussen

cappelendamm.no

Forfatterne deler sine beste tips for en grønnere livsstil, basert på egne erfaringer. Den er delt fire kapitler; ren mat, naturlig skjønnhet, grønt hjem og øko­ fashion. Flere gode tips også til grønnere reiser og gjenbruk. Boken har en klar definert mål­ gruppe, kvinner.

Men dere kvin­ner; ikke glem mannen! Få dem med på denne lille revolusjonen i de tusen hjem! På de rundt 170 sidene kan du blant annet lese om egenskapene til persille, mer­keordninger for økologisk mat, naturlige vaskeråd og hvordan du lager din egen ansiktspeeling. Den berører temaene kun på overflaten og er ikke et leksikon med faglig tyngde. Derimot er boken en nyttig og god innføring, med praktiske hverdagstips, for alle som ønsker en grønnere hverdag og et lite puff til å velge bort mat og produkter som ver­ken er gode for oss – eller for naturen. Legger du om bare litt er det mye penger å spare i en husholdning også!

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører