En engelsk hage på Toten

Er du ute etter inspirasjon til hagen din er dette en bok for deg! Det ligger utrolig mange timer bak den vakre hagen til Helen Fredholm. For henne, som for mange andre, er ikke hagearbeid kjedelig eller stressende, men en aktivitet som gir ro og glede. Det er ikke gjort i en håndvending å skape en slik frodig og blomstrende hage, men med tålmodighet blir du rikt belønnet.
forside
Helen Fredholm
Cottage Garden på Toten.

Fredholm Forlag, 2014
fredholm.no

Helens hage på Toten består av et mangfold planter og vakre løsninger. Hagen er laget i en Cottage Garden-stil, og mye av  inspirasjonen er hentet fra hennes besøk til hagefolkets mekka, England.

Den vakre boken gir deg et godt inntrykk av hvordan det er å vandre gjennom Helens hage. Den er fylt med vakre fotografier av hagens blomstrende mangfold, og hun deler også erfaringer på veien.

60-70 prosent av alle plantene er egenproduserte, hagen drives helt giftfritt og kun med naturgjødsel i bedene. Helen er opptatt av å spille på lag med naturen. Da blir det mindre skadedyr og flere insekter og bier som hjelper til med arbeidet.

Hagen er på ca 2 mål med lysthus og drivhus. Om sommeren er den åpen for besøk hver helg. Ønsker du en omvisning på hverdagene kan du ringe og avtale tidspunkt. For mer informasjon fredholm.no

Omtalt av Ren Mat

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører