20års jubileum

Godt Brød et viktig bidrag til et miljøvennlig landbruk. I dag har de 16 bakerier og utsalgssteder. Nå har de også delt sine 50 beste oppskrifter i en nydelig bok som kan kjøpes i utsalgene eller bestilles på godtbrød.no.

Godt Brød åpnet dørene for første gang i Bergen i desember 1995. Kvaliteten på bakervarene, den åpne butikken med bakeri samme sted, ble tatt godt i mot av kundene fra første dag. Her var det bakerne selv som sto bak disken og solgte sluttproduktene, og hele butikken duftet av nybakte varer. Dette konseptet har fulgt mange av Godt Brøds utsalg siden. Helt siden starten har de også utelukkende brukt økologiske ingredienser. Ved å etterspørre slike varer fra leverandørene, og oppfordre flere til å levere dem, er Godt Brød et viktig bidrag til et miljøvennlig landbruk. I dag har de 16 bakerier og utsalgssteder. Nå har de også delt sine 50 beste oppskrifter i en nydelig bok som kan kjøpes i utsalgene eller bestilles på godtbrød.no. Vi gratulerer med suksessen, lykke til videre!

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører