Den trykte maten

Denne boken er et sant bevis på at det ikke bare er nettet som gjelder. Ivrige matbloggere har krøpet til trykkpressen og samlet sine beste tips og oppskrifter i en bok til å ta og føle på.

Stensvold Matmisjonen
Matmisjonen - Ekte mat fra bloggere
Hanne Stensvold (red og foto)
Nikolai Blumenthal (design)
cappelendamm.no, 2012


Det føles godt. De har ryddet opp for alle som vil lage mat fra bunnen og samlet det beste og mest elementære mellom to tjukke permer. Vi liker denne boken veldig godt.

Den har et jordnært uttrykk og en inspirerende til­nærming. Selv om mange av oppskriftene er gammelt nytt, er det faktisk flere nye og nyt­tige tips og mye oppdatert informasjon.

Kors­stingsitatene fungerer også; “ikke spis noe som oldemoren din ikke ville gjenkjent som mat”, har Michael Pollan sagt.

Skal du gi bort én kokebok til noen som akkurat har flyttet for seg selv, kjøp denne. Begynner de sin kjøkkentjeneste her er mye gjort for å få et sunt, naturlig og godt forhold til mat og råvarer.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører