En pølse i slaktertida

Danskene er flinke til å lage pølser!

poelsebogen-forside kopi
Pølsebogen
Steen Larsen
Forlaget Vingefang 2013
hjemmeproduktion.dk

I den lille pølseboken finner du flere basisoppskrifter basert på lam, okse, and, kylling – ja til og med fisk!

Boken viser deg trinn for trinn hvordan du går frem. Forfatteren Steen Larsen er kokk og opptatt av ville vekster, sunne råvarer og sterkt krydder fra hele verden. Det lyder som en god pølse! Boken er bare på 48 sider, men mer er det kanskje ikke å si om pølser? Annet enn at lager du dem selv behøver du ikke lure på hva de inneholder. Bestill boken på nettet, her kan du også kjøpe og få tilsendt utstyr for hjemmeproduksjon av det meste, også pølser.

Omtalt i Ren Mat 5/2013

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører