For elgjegere og andre kokker

Nyttig bok og lærerik bok for dere som skal lære om jakt og slakt.
Man tager en elg
Kirsten Winge og
Kåre Vidar Pedersen
Man tager en elg

Tun Forlag
ISBN 9788252932935

Har du en fersk elgjeger i familien er dette presangen til ham eller henne. De første 38 sidene i boken er viet jakten og feltbehandling av elgen, slakting, partering og behandling av kjøttet. Med gode, instruktive bilder til. Utrolig nyttig, også for den hjemme som gjerne bidrar til å få kjøttet i gryta.

Nyttig lesebok og kokebok
Resten av boka handler om råvarer, og oppskrifter med elg som hovedingrediens. Mange klassiske retter, men helt sikkert mye nytt(ig) for mange unge. Siden få av rettene er avbildet, og de matbildene som er ikke er av den aller beste kvalitet, (det kan skyldes dårlig trykk, for de fleste bildene fremstår blasse) anser jeg dette for å være mer en nyttig lesebok, vel så mye som en inspirerende kokebok. Denne gjennomarbeidete og gode informasjonen burde vært pakket bedre inn, både med valg av tittel og forsidefoto, men jeg håper ikke presentasjonen forhindrer at denne blir kjøpt og lest. For boken er skrevet av fagfolk som vet hva de driver med.

 

 

 

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører