Gausdals Testament

Teknikker og oppskrifter og mye prøving og feiling. Hakke, snitte, røre og smake, det handler det om hvis du vil lære å lage mat. Og gode råvarer, selvfølgelig. Smekkfull av kokkens gode råd samlet gjennom år med erfaring er dette blitt boken han selv ønsket seg som kokke­ lærling.
Kokkekære
Tom Victor Gausdal
Kokkelære
fpress.no


Mye å lese, mye å lære. Noen vil kanskje være skuffet over at ikke flere oppskrifter er ledsaget av fristende bilder, men da hadde boken veid langt over to kilo, som all denne kunnskapen og de 1500 oppskriftene faktisk veier. Tung nok, dessuten er det vel ikke helt sant at folk i dag bare ser på bilder og leser billed­tekster, slik noen påstår. Den erstatter verken Julia Childs franske kokebok, Ingrids rutete klassiker eller Henriette Schønberg­ - Erkens elementære, men Tom Victors bok er vår tids supplement til dem alle tre og den beste gaven til alle som flytter hjemmefra i dag. Mulighetene til å avansere i ferdighetene på kjøkkenet er store hvis du tar deg tid til å lese boken som andre leser romaner. Noen av oss gjør det, leser kokebøker på sengen helt til vi blir så sultne at vi må stå opp å spise litt igjen. Enten du er helt amatør eller litt mer avansert hobbykokk vil du glede deg stort over denne boken. Takk for maten Tom Victor, og for alt du har bidratt med så langt!

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører