Hvis du vil røyke, røyk mat!

Denne boka beskriver grunnleggende røyketeknikker på en jovial og sedvanlig dansk måte. Den er knapt innrettet mot kaffebordmarkedet, men er på et folkelig vis desto mer instruktiv og rik og tar liten plass i bokhyllen.

røgning smagens skyld - Forside
Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal
Røgning – for smagens skyld
hjemmeproduktion.dk

Det er utgitt en rekke bøker i dette formatet i Danmark de siste årene, alle instruktive og nyttige, og alle får du via nettbutikken Dansk Hjemmeproduktion som også selger andre nyttige ting for oss som liker å gjøre ting selv. Forfatterparet Fruelund/Lyngsdal holder populære kurs i røyking av mat, med særlig vektlegging av Østersjøområdets tradisjoner. Boken virker innrettet mot nybegynnere så vel som dedikerte hobbykokker. Forfatterne formidler med trygghet både teknikker og en hel rekke oppskrifter på røyket fisk, kjøtt og ost. Her forklares innsalting, forberedelser og tilbehør også godt. en liten og god matbok til praktisk bruk og nytte. Oppskriften på røykte reker, en spesialitet på Gotland, bør prøves!

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører