Mye vil ha mer

Har først smaksansene dine zoomet seg inn på thaimat, er sjansene store for at du kommer til å søke dit hvor god thaimat lages.
Thaimani
Thaimani
Terje Ommundsen
Studio Dreyer Hensley (foto)
versal.no, 2012



Som til restaurant Plah i Oslo. Her har kokken Terje Ommundsen trofast servert det beste av thai­landsk mattradisjon i en innovativ kombinasjon med gode, norske råvarer siden 2004.

Gjestene har alltid vært nysgjerrige på hva det er som setter den gode smaken, hvordan de lager maten, hva råvarene heter og hvor de er å få tak i. Nå har Terje Ommundsen gjort det lettere for oss å lage thaimat hjemme.

Dette er en spennende kokebok med mange tips, gode og ikke for kompliserte oppskrifter, og en rik­holdig fortegnelse over de spesielle ingrediensene som gir smak til thailandsk mat.

Gode forklaringer gjør det betraktelig lettere for oss å forsøke selv.

Dette er den beste thaimatboken på norsk vi har sett.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører