Slik lager du most og sider

I en serie hefter, vi har tidlig­ere omtalt noen av disse, er nå turen kommet til hvordan du selv kan lage gode moster og sidere.
M&C-forside
Flemming Iversen og Per Dollerup
Most & Cider

Forlaget Vingefang
Kan bestilles på
hjemmeproduktion.dk

Det nettbaserte danske selskapet, hjemmeprodution.dk, som vi ofte referer til her i Ren Mat, fortjener honnør fordi de løfter frem akkurat de bøkene, heftene og hjelpemidlene vi trenger til å lage og bruke ting naturen byr på. Fra nettsidene deres kan du kjøpe det meste og de sender gjerne til Norge.

I en serie hefter, vi har tidlig­ere omtalt noen av disse, er nå turen kommet til hvordan du selv kan lage gode moster og sidere. Eplemost får du som kjent ved å presse eplene – sider får du når eplesaften gjærer. Det er en stund til nedfallsfrukt og bugn­ende frukttrær, men ved å starte å lese om dette nå kan vi opp­arbeide en skikkelig inspirasjon til å sette i gang om noen mån­eder. Boken er lett å lære fra med trinn­for­trinn bilder og gode forklaringer.

Forfatter av boken er Flemming Iversen, en av initiativ­takerne til Dansk Hjemmeprod­uksjon. Per Dollerup er kokk, og har i mange år laget sin egen vin og sider.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører