Tenk på nytt!

Ønsker du mer kjennskap til hva som er skjedd med maten i årenes løp, hva det egentlig er vi spiser og hvordan ta bedre valg i frukt og grønt-utvalget? Da anbefale vi denne boken!
Eating on the Wild Side
Jo Robinson
Eating on the wild side
The Missing Link to Optimum Health
Amazon.com

På slutten av det nittende århundre hadde vi menneskene skapt tusenvis av nye varianter av de opprinnelige ville vekstene, alle for å tilfredsstille smaken og øyet. På slutten av det tjuende århundre kom genteknologien og i dag tar det ikke generasjoner, kun noen timer å skape en helt ny grønnsak. Men hvor næringsrik er den?

Jo Robinson stiller høyst nødvendige spørsmål i denne boken som er delt i to; den ene handler om grønnsaker og den andre om frukt. I hvert kapittel tar Jo Robinson ikke bare for seg historikk og politikk, men råder oss også til hvorfor vi skal prioritere noe frukt og grønt fremfor andre, og hvordan vi best kan bruke dem. Hun refererer til flere interessante eksperimenter som rokker ved sannheter om maten vi har trodd var til å stole på. Det er flerfoldige sider med vitenskaplige referanser, så dere som vil gå dypere inn i dette har mer enn nok å ta av. Men Jo Robinson har gjort en glimrende jobb, så start med å lese hva hun har fått ut av alt hun har undersøkt.
Boken roper etter å bli oversatt, men enn så lenge kan vi bestille den på engelsk på Amazone. Den kommer i billigutgave i juni 2014.

Les en større sak om Jo Robinson og hennes funn her.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører