1. oktober: Åpen økologisk gård på Århus andelsgård i Skien

Har du lyst til å smake på deilig økologisk mat, oppleve hvor den kommer fra og lære litt om hva som skal til for å produsere den? Ta turen til Århus denne dagen!

Øko-kafè ved «Ikke bare brød»/Siv Svolsbru. Det vil bli serveret kanelboller, blåbærboller, brownie, eplekake, havrekjeks, kaffe, tea og diverse økosaft/limonade, pizzaboller/blingser med ost.

Det er omvisning i åkeren ved gartneren vår.

Vi selger ukas nett med grønnsaker fra åkeren.

Kompostering – vi får veiledning om hvordan starte kompostering av hjemmets matavfall.

Hege Sundet, Norsk Landbruksrådgiving Østafjells orienterer om prosjektet «Jordkarbon – utvikling og formidling av karbonbindende landbrukspraksis i Norge». Hege tar dere ned på demonstrasjonsfelt som er på gården.

Les mer om Århus andelsgård på deres hjemmeside og på facebook.

Foto: Tove Hoppestad


A¦è+ÿGlogo-farger

Arrangementet er en del av prosjektet Åpen økologisk gård ledet av Oikos - Økologisk Norge i samarbeid med Biologisk-dynamisk Forening. Over 30 økologiske og biodynamiske gårder vil åpne dørene for publikum som del av prosjektet i løpet av sommeren og høsten. Følg med i arrangementskalenderen eller på facebook for oppdaterte datoer for arrangementene.

Annonsører

Samarbeidspartnere