17. november: Nasjonal idrettskonferanse, Holmenkollen pressesenter

Dette er den andre nasjonale idrettskonferansen i regi av Oikos – Økologisk Norge. Den er for alle som driver med idrett eller jobber med kosthold og fysisk aktivitet.

Blant innlederne er Asker Jeukendrup (bilde). Han er professor i «Exercise Metabolism» og gjesteprofessor ved Loughborough University i Storbritannia. Han leder mysportscience.com, en nettside med det nyeste innen forskningsverdenen når det kommer til idrettsernæring og utholdenhetstrening. Jeukendrup har vært rådgiver for lag som Celtic, Birmingham City, Aston Villa, og for utøvere som Chrissie Wellington og Haile Gebrselassie.

I tillegg blir det presentasjoner fra sentrale forskere innenfor kosthold og idrett, og utøvere på toppnivå vil snakke om sine erfaringer medsammenheng mellom kosthold og prestasjoner. Konfransier er Ingvill Måkestad Bovim.

Konferansen har som mål å knytte ulike deler av idretts-Norge sammen. Konferansen er en arena der både idrettsutøvere, støtteapparat, arrangører av idrettsarrangementer, matprodusenter, forskere og ernæringsfysiologer møtes for å utveksle erfaringer, knytte nye kontakter og innhente ny kunnskap.


Påmelding her

Du finner program for dagen her

Om fjorårets konferanse her.


Velkommen!

Annonsører

Samarbeidspartnere