18. - 19. november: Tillitsvalgtsamling på Nordre Lindeberg gård i Oslo

Vi ønsker tillitsvalgte fra lagene, landsstyret og ansatte velkomment til tillitsvalgtsamling på Nordre Lindeberg gård i bydel Alna i Oslo. Vi håper på god representasjon fra hele landet og på en sosial, lærerik og organisasjonsutviklende samling!

Påmelding: Innen 7. november til elin@oikos.no.


.

.

.

Programmet vil inneholde følgende:


Hvordan kommunisere et budskap om økologisk mat og landbruk på en god måte?

Dette er noe vi får bruk for både på stand, i foredragsvirksomhet, i møte med media og med mannen i gata. Spesielt aktuelt nå som debatten om økologisk har kviknet til!

Politisk plattform: Hvilke politiske posisjoner skal Oikos arbeide ut ifra? Dette defineres av vår felles politiske plattform. En ny plattform er under utarbeidelse. På tillitsvalgtsamlingen inviterer vi de tillitsvalgte til å bidra i dette arbeidet.

Erfaringsutveksling mellom lagene, landsstyret og sekretariatet. I forbindelse med denne bolken vi vi be representantene fra lagene forberede noen bidrag. Dere vil bli kontaktet om dette i begynnelsen av november.

Felles lunsj og middag: Økologiske måltider er selvfølgelig helt sentralt på arrangementer i regi av Oikos. Så også denne gangen. Lunsj begge dager og middag vi bli servert på gården.

Detaljert program for samlingen med tidspunkter vil bli sendt ut på e-post og gjort tilgjengelig på oikos.no i begynnelsen av november.

Praktisk info

Dato og tidspunkter: Programmet starter med lunsj fredag 18. november kl. 12 og avsluttes lørdag 19. november kl. 16. Styret samles til et styremøte kl. 10-12 på fredag.

Sted: Nordre Lindeberg gård, Strømsveien 350, Oslo. (søk på Nordre Lindeberg gård heller enn Strømsveien 350 i google maps!)

Overnatting: Ordnes av den enkelte. Nærmeste hotell er Radisson Blu Hotel Oslo Alna i Oslo. Det ligger ca. 1 km fra Nordre Lindeberg gård. Vi anbefaler å være raskt ute med bestilling av rom!

Transport: Det er flere stoppesteder for buss i nærheten av gården. Nærmeste holdeplass er Sam Eydes vei (buss 401). Derifra er det ca 550 m til gården. Furuseth skole er også en mulighet (en rekke busser stopper her), men ligger litt lenger unna. Man kan også ta T-banens linje 2 til Furuset stasjon. Derifra er det 1,5 km til gården. Søk på ruter.no for avganger.

Det er gjesteparkering på gården for de som kommer med bil.

Utgifter

Samlingen, inkludert lunsj fredag og lørdag og middag fredag dekkes av Oikos sentralt.
Lagene dekker reise og overnatting/frokost for sine representanter.
Oikos sentralt dekker reise og overnatting/frokost for landsstyremedlemmer.

Velkommen!

Foto: Foto Shutterstock

Annonsører

Samarbeidspartnere