30. september: Tema biodynamisk landbruk, Kulturhuset i Oslo

Nysgjerrig på biodynamisk jordbruk? Da er temamøtet "Kosmos, kuhorn og kokkers førstevalg - men hva er egentlig biodynamisk jordbruk?" noe for deg. Møt opp på Kulturhuset 30.sept kl.1700-1830 og bli litt klokere.

Biologisk-dynamisk jordbruk har eksistert i over 90 år og er inspirert av Rudolf Steiner. Biodynamiske gårder har produkter av høyeste kvalitet, og det er ikke overraskende at restauranter som Maaemo og Noma får Michelinstjerner kastet etter seg, de kjøper nemlig sine råvarer fra biodynamiske gårder. I Oslo har Kooperativet gjort biodynamiske råvarer tilgjengelig for byens beboere. Kom og hør mer om hva biodynamisk faktisk er, og om hvorfor det er viktigere enn noen gang.

Det blir samtaler mellom bønder og matelskere, med mulighet for spørsmål fra publikum.

Velkommen og introduksjon ved Dag Blakkisrud, daglig leder i Biologisk-dynamisk Forening

I panelet sitter Finn Dale Iversen, Heidi Bjerkan, Julius Maske og Pernille Vestskogen og moderator er Idun Leinaas.

Dag Blakkisrud er nåværende daglig leder i Biologisk-dynamisk Forening
Finn Dale Iversen er bonde på Bergsmyrene gård, leverer biodynamiske råvarer til Maaemo, Oslo Kooperativ og landhandlere i Oslo.
Julius Maske og Pernille Vestskogen er studenter på BINGN - Biodynamisk Initiative for the Next Generation Nordic -dvs. den 3 årige biodynamiske landbruksutdanningen i Norden (www.bingn.org)
Heidi Bjerkan er kokk og daglig leder på restaurant Credo i Trondheim og har tett samarbeid med den biodynamiske gården Skjølberg Søndre (http://www.restaurantcredo.no, www.skjolbergsondre.com)
Idun Bjerkvik, tidligere daglig leder i Biologisk-dynamisk Forening, er nå kommunikasjons- og markedsansvarlig i Debio.

Arrangør:
Biologisk-dynamisk Forening

Sted: LAB, Kulturhuset, Youngstorget 3

Tid: Fredag 30.september kl. 17.00-18.30


Les mer om programmet her eller på FB her

Annonsører

Samarbeidspartnere